O nas - Sbstim d.o.o.
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

O nas

O podjetju

Od začetne ideje do končnega cilja

Podjetje SBS TIM INŽENIRING d.o.o. je svojo pot začelo leta 2006, kot malo podjetje z izkušnjami velikih, ki so na trgu že desetletja. Z jasnimi cilji, poštenim in trdim delom, je bila naša rast posledica uspešnega poslovanja na trgu, kjer smo se uveljavili kot zanesljiv in konkurenčen poslovni partner. Danes, z 15 grupi podjetji  zaposlenimi sodelujemo, soustvarjamo ter pri tem uživamo, ker se na poslovni poti ne srečujemo s problemi, temveč z izzivi, reševanje katerih nas dela še boljše.

Kvalitetna izvedba, od idejnega projekta do končne uporabe, nas je zaznamovala že od začetka delovanja in nas uvršča med vodilne strojne inštalaterje v Sloveniji. Usposobljen kader, ki ga stalno dodatno izobražujemo, se ponaša z številnimi certifikati, kar nas še dodatno loči od konkurence.

Že od vsega začetka sodelujemo s svetovno znanimi in preizkušenimi dobavitelji, zato je naša prednost tudi v tem, da vam vgrajeno opremo dobavimo po ugodnejših cenah. Izbiro vgrajenih materialov, v soglasju z naročniki opravijo strokovnjaki, ker pri kakovosti ne poznamo kompromisov. Za večino vgrajene opreme opravljamo tudi servis in vzdrževanje z lastnim kadrom.

Glede na zahteve naročnika in potrebe projekta smo hitro odzivni, kar pomeni, da brez težav prilagodimo velikost specializiran skupin kvalificiranih delavcev, ki izvajajo instalacijska dela vseh vrst, v roku, kvalitetno in cenovno zelo ugodno. Pomembna vrednota podjetja je zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev ter prizadevanje za dolgoletno sodelovanje.

O podjetju

Stopite v kontakt z nami. Pošljite povpraševanje ali nas pokličite na 040 702 720.